Benvinguts!!

Sigueu benvinguts a aquest espai virtual de debat. En ell, a banda d'establir una cordial relació amb els companys hipertextulas, pretenc que esdevingui un racó des d'on poder aportar alguna cosa al nostre debat.
Qui sap si després de tot mantindrem actiu aquest espai....

dimecres, 2 de juny del 2010

John Cage - 4'33" by David Tudor



Us faig arribar aquesta versió en la que David Tudor interpreta la molt coneguda i sovint mal interpretada obra, o almenys interpretada molt lluny de l'esperit del seu compositor, 4:33 de Cage. Que la gaudiu!!
Esteve

2 comentaris:

  1. Molt interessant el video. El problema penso jo es que la base en que se sustenta en gran part la seva idea, que es la mort dels grans relats i l'aparició del no-relat, no fou divulgada al public en general i per tant, sense aquest coneixement la obra queda horfa d'una aprt del seu sentit i fou per tant facilment ridiculitzada i agafada molts cops com a icona de l'absurditat i elitisme fals de l'art pos-modern

    ResponElimina
  2. Hola Dahl,
    crec que una de les grandeses d'aquesta obra és, com molt bé tú descrius, el no relat. Si la música té com a materies primeres el so i el silenci, perquè no treballar només amb un dels dos elements. I per una altra banda, existeix el silenci? malgrat tot, en el silenci hi passen masses coses. Felicitats per haver sigut l'unic en dir alguna cosa al respecte del fet sonor.
    Esteve.

    ResponElimina