Benvinguts!!

Sigueu benvinguts a aquest espai virtual de debat. En ell, a banda d'establir una cordial relació amb els companys hipertextulas, pretenc que esdevingui un racó des d'on poder aportar alguna cosa al nostre debat.
Qui sap si després de tot mantindrem actiu aquest espai....

dissabte, 5 de juny del 2010

A mode de Conclusió.

Avui acabem el curs, almenys en aquesta matèria ja que en altres ja fa alguns dies que varem acabar-lo, i he de reconèixer que malgrat tot em sap greu. Em sap greu perquè malgrat l'esforç, hem treballat moltísim, fer 5 Pacs en aquests pocs mesos és quasi una bogeria, ha quedat àmpliament compensat per l'enormitat del que hem llegit, investigat, interactuat, en definitiva: aprés. De la societat de la informació al llibre digital o de l'hipertext a als blogs hem recorregut plegats un món fascinant rabiosament actual i que encara la nostra societat no ha acabat d'asimilar. Quan durant aquests mesos explicava a companys i coneguts que era el que estava estudiant es quedaven veritablement fora de joc: Hipertext???? i això es pot estudiar????
M'he sentit com un privilegiat, una persona que pot accedir a un coneixement que per a molts membres del meu entorn habitual està totalment fora del seu univers cultural (si més no amb la profunditat amb la que ho hem tractat).

A destacar el darrer esforç d'aquesta setmana per enllestir la darrera pac i aclarir-nos amb el programa escollit (gràcies Antonio alter ego Prometeo) i a sobre haver d'omplir el nostre blog amb algun contingut de interès acadèmic. Aquesta nit passada encara hi havia moviments als blogs a les 3:00 AM en forma de intervencions o noves entrades: fantàstic!!. L'experiència d'escriure un blog ha estat molt gratificant, per una banda pel fet de sentir-me tecnològicament capaç i per una altra pel fet d'haber-me d'enfrontar a un univers virtual amb la meva escarransida prosa. Malgrat tot i malgrat la opinió d'en Plácido, em sento com una gota d'aigua en un oceà. Però sou un oceà entranyable.
Gràcies Joan, Gràcies fòrum, Gràcies a tots.
Us trobaré a faltar.
Esteve.