Benvinguts!!

Sigueu benvinguts a aquest espai virtual de debat. En ell, a banda d'establir una cordial relació amb els companys hipertextulas, pretenc que esdevingui un racó des d'on poder aportar alguna cosa al nostre debat.
Qui sap si després de tot mantindrem actiu aquest espai....

dimarts, 13 d’abril del 2010

PERQUÈ ESCRIVIM UN BLOC?



Avui en el debat he vist una intervenció d'en Plácido que escrivia el següent:

"Per què escrivim en els nostres blocs? Són necessaris? Para qui? Per al nostre públic? De debò, quanta gent ens llig? O els escrivim per a sentir-nos importants? Per a agradar el nostre ego d'escriptor frustrat? Per a aprovar aquesta assignatura?"

Personalment, i com la majoria de vosaltres, he començat aquesta aventura del blog per raons purament acadèmiques, però no podem ignorar que ens obre la porta a unes infinites possibilitats d'interactuació amb altres usuaris. És evident que no busquem fama, tan sols compartir de forma anònima continguts, opinió, idees, informació...
Crec que el millor d'aquesta experiència és provar-la, però no per ser moderns, ni per tenir lectors, ni per vendre el que hi fem; senzillament fem-ho per fer públic les nostres opinions, inquietuds o necessitats. Estic convençut que ens sorprendran els resultats i la quantitat de persones que compartiran el que escrivim.
Ens llegim.
Esteve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada